آلبالو خشک
آلبالو اگر میخواد خشک باشه میتونه همینقدر جذاب و دلنشین باشه. این رو هم بگم که آلبالو خشک های قیصی فاقد هر گونه ماده افزودنی، حتی نمک هستند. به این ترتیب در کنار طعم طبیعی و دلنشین آلبالو شما میتوانید نسبت به تازگی و سلامت محور بودن آنها اطمینان داشته باشید.
آلبالو خشک یکی از بهترین خوراکیهایی است که میتوانید به فهرست خشکبارتان اضافه کنید. این محصول خشکباری با خواص غذایی بالا و طعمی بینظیر، میتواند به سلامتی شما کمک بسیاری کند. اگر میخواهید مطالب مفیدی درباره این محصول بدانید، با ما تا انتهای متن همراه باشید.
در چهار قسط 24,000 تومانی با
اطلاعات کلی درباره آلبالو
قبل از اینکه بخواهیم درباره آلبالو خشک توضیحاتی بدهیم، بهتر است که درباره آلبالو یا گیلاس ترش، مطالبی را بدانیم. این میوه بومی جنوب غرب آسیا و اروپا است و کشورهای عمده تولیدکننده آلبالو عبارتند از: روسیه، اوکراین، ترکیه، لهستان، ایالات متحده. کشور عزیزمان ایران در رده ششم قرار دارد.
با شنیدن نام آلبالو، نام آلبالو پلو، شربت آلبالو و ترشی آلبالو به ذهن ما خطور میکند که نشان میدهد این میوه اهمیت و کاربردهای زیادی دارد.
خواص و کاربرد روغن هسته آلبالو
آلبالو میوهای است که نهتنها خودش، بلکه حتی هستهاش نیز خواص شگفتانگیزی دارد. برای مثال روغن هسته آلبالو با تشکیل یک مانع بر روی سطح پوست یا مو، مانع جذب اشعه UV شده و از آسیب پوست در برابر نور خورشید و پیری پوست محافظت میکند.
روغن هسته آلبالو یکی از روغنهای طبیعی قوی برای برطرف کردن لکهها از روی پوست صورت است. برای این کار کافی است که شبها پیش از خواب چند قطره روغن هسته آلبالو را روی محل لک ریخته و آن را کمی ماساژ دهید و سپس صبح روز بعد صورت خود را با آب ولرم بشویید. به این ترتیب اثر ضد لک روغن هسته آلبالو به مرور آشکار میشود.
خواص آلبالو خشک
برای آلبالو خواص زیادی ذکر کردهاند که ازجمله میتوان به ارزش آن در درمان التهاب کلیه، سلامتی قلب، ناراحتیهای کبد، معده و روده اشاره کرد. دمکرده آلبالو نیز خاصیت ادرارآور داشته و از قدیم به ارزش آن توجه داشتهاند.
آلبالو خشک دارای مواد قندی، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، ویتامین A، تیامین (ویتامین 1B)، ریبوفلاوین (ویتامین 2B)، و ویتامین C است. اما غیر از ویتامین، مواد معدنی نیز دارد که عبارت است از: سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، و روی.
یکی از مهمترین خواص آلبالو خشک، مقادیر بالای آنتیاکسیدان در مقایسه با سایر میوهها است. آنتیاکسیدانهای موجود در آلبالو خشک میتوانند انسان را در مقابل عوامل آزاد رادیکالی مانند آلودگی هوا، تنش اکسیداتیو و پیری سلولی محافظت کنند. این ویژگی آلبالو خشک، به آن امکان میدهد تا در پیشگیری از بیماریهای قلبی، سرطان و بیماریهای مربوط به پیری مؤثر باشد.
به علاوه، آلبالو خشک حاوی مقادیر زیادی فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند. فیبر موجود در آلبالو خشک میتواند به جذب آب در دستگاه گوارش کمک کند و از ایجاد مشکلاتی مانند یبوست جلوگیری کند. همچنین، میتواند در کاهش سطح کلسترول خون و کنترل قند خون نیز مؤثر باشد.
در نتیجه، آلبالو خشک به عنوان یک محصول خشکباری با خواص غذایی بالا و آنتیاکسیدانهای قوی به بهبود سلامت عمومی بدن کمک میکند. مصرف منظم آلبالو خشک، البته در چارچوب یک رژیم غذایی متنوع و متعادل میتواند در پیشگیری از برخی بیماریها مؤثر باشد و نیز جلوی پیری و چروک شدن پوست را بگیرد.
اگر اهل طب سنتی هستید، بدانید که آلبالو خشک طبعی سرد و خشک (سودا) دارد.
اگر خواب خوبی ندارید، این مطلب را بخوانید
آلبالو خشک منبع طبیعی ملاتونین است که یک فراورده طبیعی است که در گیاهان و جانوران یافت میشود. این هورمون در مغز در شب ترشح میشود و با کنترل چرخه خواب و بیداری مرتبط است و ساعت داخلی بدن و چرخه خواب و بیداری را تنظیم میکند. پس اگر در خواب شبانه مشکل دارید، مصرف آلبالو خشک در ساعات قبل از خواب میتواند گزینه مناسبی برای رفع مشکل شما باشد.
روش تهیه آلبالو خشک
آلبالو خشک به عنوان یک میوه خشک شده محصولی است که به روشی بسیار ساده و آسان تهیه میشود. میوههای رسیده، شسته و دمگیری میشوند. سپس با هسته یا پس از هستهگیری به روش سنتی یا صنعتی خشک میشوند. رعایت بهداشت در مراحل خشک کردن آلبالوها، اهمیت ویژهای دارد. بنابراین، بهترین روش تهیه آلبالو خشک، روش صنعتی است که در آن میوهها با دستگاههای خشککن میوه، به دور از عوامل آلودهکننده خشک و آماده عرضه میشوند.